Gala "Ten, który zmienia polski przemysł"

WATT (3)-minipx.jpg

Tytuł "Tego, który zmienia polski przemysł" Sebastian Paszek, prezes Watt Sp. z o.o. odebrał 3 lutego 2011 roku w warszawskim hotelu Sheraton

WATT (5)-minipx.jpg

- Stworzyliśmy w Watt technologię przyszłości na światowym poziomie - mówił odbierając nagrodę Sebastian Paszek

ZPP_Gala-minipx.jpg

‑ Elitarne grono naszych laureatów z lat poprzednich tworzą zarówno potentaci branż, jak i mniejsze, dynamiczne firmy, które w interesujący sposób wykorzystują rynkowe szanse - podkreślił podczas Gali Wojciech Kuśpik, prezes Grupy PTWP i wydawca „Nowego Przemysłu”. Na zdjęciu uhonorowani tytułem "Tego, który zmienia polski przemysł" w 2010 roku.

WATT (2)-minipx.jpg

- Kolektory słoneczne są wydajnym, tanim i łatwym do upowszechnienie sposobem wykorzystania energii słonecznej - zaznaczył Sebastian Paszek

WATT-minipx.jpg

WATT (4)-minipx.jpg